Es Pelats op Mallorca

Es Pelats is een prachtig strand in het noordoosten van Mallorca, in de buurt van het stadje Can Picafort. Het is een van de rustigere stranden in de regio en is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de zon en de zee.

Het strand is omgeven door prachtige rotsformaties en het heldere water is perfect om te zwemmen, snorkelen en andere watersporten. Het is ook een populaire plek om te wandelen langs de kust, met enkele prachtige uitzichten op de omringende heuvels.

Ontdek de vele mogelijkheden qua accomodaties zoals hotel, appartementen, een villa of een hostel en maak jouw vakantie nog persoonlijker!

Es Pelats is een rustig strand, zonder massatoerisme en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar wat rust en stilte. Er zijn echter nog steeds enkele voorzieningen beschikbaar, zoals strandstoelen en parasols die kunnen worden gehuurd bij de lokale strandbars. Er zijn ook enkele restaurants en bars in de buurt, waar u kunt genieten van wat lokale gerechten en drankjes.

Als u op zoek bent naar activiteiten, zijn er ook enkele nabijgelegen attracties zoals de nabijgelegen stad Can Picafort met een levendige boulevard en verschillende watersportactiviteiten zoals jetskiën, windsurfen en paddle-boarding. Er zijn ook verschillende restaurants en bars in de buurt, evenals winkels en markten waar u souvenirs en lokale producten kunt kopen.

Es Pelats is ook goed gelegen om de omgeving te verkennen. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de nabijgelegen vuurtoren van Cap Formentor, die een spectaculair uitzicht biedt over de Middellandse Zee. U kunt ook de nabijgelegen historische stad Alcudia bezoeken, met zijn middeleeuwse stadsmuren en oude Romeinse ruïnes.

Als u op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie, dan is Es Pelats zeker een bezoek waard. Met zijn prachtige strand, heldere water en rustige omgeving, is het een ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Mallorca.

Hotels Es Pelats