Maioris Decima staat bekend om de schitterende golfbaan

Maioris Decima is een rustige en charmante woonwijk in het zuiden van Mallorca, gelegen tussen de plaatsen Llucmajor en Puigderros. Het is een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen en vredige vakantie, ver weg van de drukte van de grote toeristische resorts op het eiland.

Maioris Decima wordt omringd door prachtige natuurlijke schoonheid, waaronder de heuvels van Puig de Randa en de kustlijn van de Middellandse Zee. Er zijn verschillende wandelroutes en fietspaden in de omgeving, waardoor bezoekers kunnen genieten van de lokale flora en fauna.

Deze bestemming ligt in de buurt van enkele van de beste golfbanen van Mallorca, waaronder Golf Maioris, een populaire golfbaan die zich uitstrekt over 72 hectare en beschikt over een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.  De stranden liggen op slechts enkele minuten rijden, waaronder de stranden van Cala Pi en Playa de Palma. Deze stranden bieden prachtige witte zandstranden en kristalhelder water, perfect om te zonnebaden, zwemmen en watersporten.

Maioris Decima biedt verschillende soorten accommodaties, van luxe villa's tot eenvoudige appartementen. Veel accommodaties bieden een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels en bossen, en sommige hebben zelfs priv├ęzwembaden. De woonwijk is een populaire bestemming voor bezoekers die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen vakantie.

Kortom, Maioris Decima is een prachtige bestemming voor bezoekers die op zoek zijn naar rust en sereniteit, omgeven door prachtige natuurlijke schoonheid. Met toegang tot enkele van de mooiste stranden en golfbanen van Mallorca en een verscheidenheid aan accommodaties om uit te kiezen, is het geen verrassing dat Maioris Decima steeds populairder wordt als toeristische bestemming.

Hotels Maioris Decima


Vakantie Mallorca

Tickets Mallorca

Suntip Mallorca