Geniet van de rust in Son Veri Nou op Mallorca

Son Veri Nou is een rustige woonwijk aan de zuidkust van Mallorca, gelegen tussen de badplaatsen El Arenal en Cala Blava. Het gebied is vooral bekend om zijn prachtige villa's en luxe appartementen, die zich uitstrekken langs de kustlijn en rondom een kleine jachthaven. Deze plaats is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen en exclusieve vakantie op Mallorca.

Son Veri Nou biedt prachtige stranden, adembenemende uitzichten op zee, en tal van watersportmogelijkheden. Son Veri Nou heeft enkele van de mooiste stranden van Mallorca. Het bekendste strand is het kleine strand van Cala Blava. Het strand is omgeven door hoge kliffen en biedt helderblauw water, perfect om te zwemmen en snorkelen. Een ander nabijgelegen strand is het strand van El Arenal, dat zich uitstrekt over een lengte van bijna 5 kilometer. Het strand is populair bij zowel toeristen als de lokale bevolking en biedt een breed scala aan faciliteiten, zoals restaurants, bars, ligbedden en parasols.

Er is een breed scala aan accommodaties, variërend van luxe villa's tot appartementen en hotels. Het gebied is vooral populair bij mensen die op zoek zijn naar rust en privacy. Veel van de accommodaties bieden een prachtig uitzicht op zee en zijn voorzien van alle moderne faciliteiten die je nodig hebt om een comfortabel verblijf te hebben.

Son Veri Nou is een populaire bestemming voor watersporters. De heldere wateren en het milde klimaat maken het gebied ideaal om te zeilen, windsurfen, kitesurfen en paddleboarden. Er zijn verschillende watersportcentra in de buurt waar je materiaal kunt huren en lessen kunt volgen. De kleine jachthaven van Son Veri Nou biedt een idyllische setting en een geweldige plek om te ontspannen. Het is de thuisbasis van tal van luxe jachten en biedt verschillende restaurants en cafés waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd terwijl je uitkijkt over de zee.

Als je op zoek bent naar meer drukte en entertainment, dan kun je gemakkelijk de nabijgelegen badplaatsen El Arenal en Palma de Mallorca bezoeken. El Arenal staat bekend om zijn bruisende uitgaansleven en is populair bij jongeren, terwijl Palma de Mallorca een rijk cultureel erfgoed heeft en vele historische bezienswaardigheden en musea biedt.

Kortom, Son Veri Nou is een prachtige bestemming voor mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning tijdens hun vakantie op Mallorca. Met prachtige stranden, uitstekende watersportmogelijkheden en een kleine jachthaven, biedt het gebied alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie-ervaring.

Hotels Son Veri Nou


Vakantie Mallorca

Tickets Mallorca

Suntip Mallorca