Bezoek het dorpje Marzà

Marzà is een verborgen parel in het hart van de Empordà, het is een klein dorpje gelegen in het hart van de Empordà regio in het noordoosten van Spanje. Met een bevolking van iets meer dan 100 mensen is dit charmante dorp de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een vredige en authentieke Spaanse ervaring. Marzà is gelegen in de provincie Girona en heeft de postcode 17493.

Ondanks zijn kleine omvang heeft Marzà genoeg te bieden voor bezoekers. Het dorp is omringd door prachtige natuur, met glooiende heuvels, bossen en olijfgaarden. Dit maakt het de perfecte bestemming voor wandelen, fietsen of gewoon genieten van een ontspannen wandeling door het platteland.

Marzà is ook de thuisbasis van verschillende festivals en evenementen gedurende het jaar, een van de meest populaire is de Festa Major de Marzà in augustus. Dit festival wordt gevierd ter ere van de beschermheilige van het dorp en omvat traditionele dansen, muziek, en feestelijke activiteiten.

Kortom, Marzà is een prachtig dorpje dat zeker de moeite waard is om te bezoeken voor iedereen die op zoek is naar een authentieke en rustige Spaanse ervaring.

Hotels Marza

Vliegtickets

Campings

Costa Brava Vakanties