Bezoek Sant Feliu de Boada

Sant Feliu de Boada is een pittoresk middeleeuws dorpje in de provincie Girona, gelegen in de regio Baix Empordà in Catalonië. Het dorpje heeft een rijke geschiedenis en een prachtige architectuur, wat het tot een populaire toeristische bestemming maakt.

In Sant Feliu de Boada zijn oude stenen huizen met gebeeldhouwde ramen en deuren te vinden, maar ook smalle geplaveide straatjes. Het dorpje heeft verschillende restaurants waar je kunt genieten van de Catalaanse keuken. Probeer vooral de lokale specialiteit, zoals de escudella i carn d'olla, een stoofpot met vlees en groenten.

Sant Feliu de Boada is een uitstekende uitvalsbasis om de rest van de Baix Empordà te verkennen, want in de omgeving zijn er tal van pittoreske dorpjes en stadjes te vinden, zoals Pals, Peratallada en Palamós. Het is ook mogelijk om te wandelen of te fietsen in de omgeving en zo te genieten van het prachtige landschap.

Kortom, Sant Feliu de Boada is een charmant en sfeervol dorpje dat zeker een bezoek waard is. Het biedt een perfecte combinatie van geschiedenis, cultuur, gastronomie en natuurlijke schoonheid. Dus als je op zoek bent naar een authentieke ervaring in Catalonië, dan is dit Catalaanse dorp zeker een aanrader!

Verblijf boeken

Vliegtickets

Campings

Costa Brava Vakanties