Ontdek El Port de la Selva aan de Costa Brava

El Port de la Selva is een prachtig vissersdorpje gelegen aan de noordkust van Cataloniƫ, in de regio Costa Brava van Spanje. Het is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een authentieke Spaanse ervaring, weg van de drukte van de grotere steden en toeristische hotspots.

Het dorp is omgeven door bergen en biedt prachtige uitzichten op de Middellandse Zee, daarmee is het een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar avontuurlijke activiteiten zoals wandelen, kajakken en duiken.

Er zijn meerdere stranden bij El Port de la Selva te vinden, stuk voor stuk een perfecte plek om te zwemmen, te zonnebaden en te genieten van de heldere blauwe wateren van de Middellandse Zee. Ook is er een kleine haven waar boten kunnen aanmeren en waar toeristen verse vis en zeevruchten kunnen kopen die net zijn gevangen door de lokale vissers.

El Port de la Selva biedt ook verschillende activiteiten en excursies voor toeristen, zoals boottochten, paardrijden en fietsverhuur. Er zijn ook verschillende wandelroutes die langs de kust en door de bergen lopen en adembenemende uitzichten bieden op de omgeving. Kortom, El Port de la Selva is een charmant dorpje aan de Costa Brava dat perfect is voor reizigers die op zoek zijn naar rust, natuur, sport en cultuur. Deze bestemming is een geweldige plek om te genieten van de prachtige kustlijn van Cataloniƫ.

Hotels El Port de la Selva

Costa Brava Vakanties